Soiva joulukortti 2022

Tämän vuoden Pirkanmaan kuorokeskuksen Soivat joulukortit lähetetään yhteislaulun säestyksellä!
Tampere laulaa ja Pirkanmaan kuorokeskus haastaa kaikki kuorot ja kuorolaulajat järjestämään matalan kynnyksen yhteislaulutilaisuuksia. Voitte myös olla mukana haasteessa laulamalla kuorokonserteissa yhteislauluja yhdessä yleisön kanssa – yksikin yhteislaulu riittää!

Osallistu näin:

Kuvatkaa video omasta tilaisuudesta tai konsertista. Jakakaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TampereLaulaa #kuorokeskus #soivajoulukortti ja Tampere laulaa -Facebook-ryhmässä. (https://www.facebook.com/groups/430479442377386/)  Nostoja tehdään sieltä Pirkanmaan kuorokeskuksen Facebook-sivuille aina jouluun asti!Siis kuorolainen, tartu oman porukkasi kanssa toimeen yhteislaulutilaisuuden järjestämiseksi. Kutsukaa muita ihmisiä mukaan ja nauttikaa yhdessä musiikista ja laulamisesta.

Vinkkejä järjestämiseen löydät täältä: https://minunaaneni.fi/tampere-laulaa/ 

Tukea ja vinkkejä saa nettisivujen ja Facebook-ryhmän lisäksi Minun ääneni -hankkeen Kaisa Tienviereltä (p. 050 532 1803) ja Maija Halmeelta (p. 050 323 4549).

Mistä on kyse?
Tampere laulaa
pyrkii tuomaan yhdessä laulamisen riemun kaikille. Arvokas vanhuus ARVA ry:n Minun ääneni -hanke, Sointu Senioripalvelut ja Tampereen kaupungin kulttuurihyvinvoinnin tekijät laittoivat yhdessä alulle jokamiehen yhteislauluhaasteen. Haasteen käynnistäjät haluavat herätellä yhteislauluperinnettä jälleen henkiin ja välittää tärkeää kulttuuriperintöä eteenpäin. Lisäksi toiveena on mahdollistaa yhdessä laulaminen mahdollisimman monille sitä kaipaaville ihmisille.

Haasteeseen voivat lisäksi vastata kaikenlaiset yhteisöt kuoroista ja musiikkiryhmistä yksinlaulajiin, päiväkodeista lähitoreihin ja työpaikoista taloyhtiöihin. Tilaisuus voidaan järjestää pienellä porukalla tai kaikille avoimena tapahtumana, johon kutsutaan mukaan niin tutut kuin tuntemattomat. Pirkanmaan kuorokeskus on mukana lauluhaasteen eteenpäinviemisessä.

Tampere laulaa -haasteen tärkein sanoma on, että yhdessä laulaminen vahvistaa yhteisöllisyyttä ja osallisuuden tunnetta ja tekee meille jokaiselle hyvää. Laitetaan siis Soivat joulukortit yhdessä liikkeelle koko Pirkanmaalla!

Made by Tremedia
X