Rekisteriseloste

Päivitetty 9.5.2019
Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Pirkanmaan kuorokeskusyhdistys ry
Yhteystiedot: Kuikankatu9, 33100 Tampere

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Susanna Ihanus
Pirkanmaan kuorokeskusyhdistys ry
Puh. 050 300 7647

3. Rekisterin nimi

Pirkanmaan kuorokeskusyhdistys ry:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).

Evästeet

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä (”cookies”) palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehokkuuden mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä välittyy käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi yrityksen suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla yritys voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.