Pirkanmaan Soivassa joulukalenterissa heläjää kuorojen joulutervehdykset

Pirkanmaan Kuorokeskus ja Tampereen Kulttuuripääkaupunkihaku tuottavat yhdessä Pirkanmaan Soivan joulukalenterin koko maakunnan iloksi joulukuussa 2019. Soivan joulukalenterin luukuista avautuu pirkanmaalaisten kuorojen itse tekemiä soivia videotervehdyksiä aina joulunpyhille asti.

– Olemme haastaneet myös kaikki kuorot täyttämään Pirkanmaan joululauluilla – joka päivä joulukuussa kello 19! Kokoamme kuorojen ilmoittamat joulukonsertit yhteen kalenteriin ja rohkaisemme kuoroja tekemään myös pieniä popup-esiintymisiä arki-iltaisin kaupoissa, kirjastoissa, palvelukeskuksissa ja kylänraiteilla – tai vaikkapa saunassa, kertoo Kulttuuripääkaupunkihaun tiimistä tuotantokoordinaattori Sipriina Ritaranta.

Pirkanmaan Soiva joulukalenteri ilmestyy Kulttuuripääkaupunkihaun ja Kuorokeskuksen Facebook-sivuilla 1.12.-27.12. osoitteissa: www.facebook.com/tampere2026team/  ja www.facebook.com/pirkanmaankuorokeskus/

Jouluiset esiintymiset ja konsertit löytyvät Kuorokeskuksen tapahtumakalenterista, sekä kuorojen omilta sivuilta ja some-kanavista.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Lisätietoja:

Pirkanmaan kuorokeskus                 Tampereen kulttuuripääkaupunkihaku
tuottaja Susanna Ihanus                   tuotantokoordinaattori Sipriina Ritaranta
Puhelin 050 300 7647                       puhelin 044 728 8624
info@kuorokeskus.fi                         sipriina.ritaranta@tampere.fi