Pirkanmaan Soiva Joulukalenteri 2019

Pirkanmaan-kuorokeskus-og

Pirkanmaan Soiva Joulukalenteri 2019

Pirkanmaan kuorokeskus ja Kulttuuripääkaupunki 2026-hakuorganisaatio julkistavat kaikille Pirkanmaan kuoroille avoimen Soivan Joulukalenterin jouluksi 2019.

Soiva Joulukalenteri koostuu kolmesta eri teemasta:

 1. Joulukalenterin videotervehdykset 1.-24.12.
  Pirkanmaalta kootaan kuorojen videoituja joulutervehdyksiä Joulukalenteriin avautuvaksi jokaiselle päivälle ennen joulua. Kuorot voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi videotervehdyksen tekijöiksi Kuorokeskukselle.

  Videon suositeltu pituus maks noin 1,5min, joka voi sisältää esimerkiksi yhden säkeistön joululaulusta ja hyvän joulun toivotuksen. Videon loppuun voi osatessaan liittää kuoron logon lisäksi Kuorokeskuksen ja Kulttuuripääkaupunki 2026 –haun logot (saatavilla Kuorokeskukselta). Teknisestä toteutuksesta vastaa kuoro itse ja tarkoitukseen sopii hyvin kännykkäkamerallakin tallennettu video. Tärkeintä on hyvä tunnelma!

  Videoiden esitysvuorot arvotaan, ellei kuoroilla ole erityisiä toiveita joulukalenterin luukkupäivästä. Videot julkaistaan Kulttuuripääkaupunkihaun Youtube-kanavalla ja jaetaan Facebookissa.

  Kulttuuripääkaupunki-hankkeen kuntakumppanit ovat kokoamassa myös kuntakohtaisia kuorojen yhteisiä videoita. Kysy rohkeasti asiasta oman kuntasi kulttuurivastaavilta tai kulttuuripääkaupunki-organisaatiosta! Mukaan siis pääsee vaikka omaa videota ei tekisikään.

Deadline videoiden toimittamiselle on 15.11.!

 1. Joka päivä soi klo 19!
  Haastamme myös kaikki kuorot täyttämään Pirkanmaan joululauluilla – joka päivä kello 19!

  Kokoamme kaikki joulukonsertit yhteen kalenteriin ja rohkaisemme kuoroja tekemään myös pieniä popup-esiintymisiä arki-iltaisin kaupoissa, kirjastoissa, palvelukeskuksissa ja kylänraiteilla – tai vaikka saunassa. Kaikki ideat, hulluimmatkin ovat lämpimästi tervetulleita!

 1. Joulukonserttikalenteri
  Pyydämme kaikkia kuoroja toimittamaan joulunajan konsertti- ja esiintymistietonsa Kuorokeskukselle kalenteriin koottavaksi. Mikään esiintyminen ei ole liian pieni!

  Lisäksi moni käyttää Aamulehden menokalenteria, johon toivoisimme käytettävän tunniste/hakusanoina ”soiva joulukalenteri” –sanaparia. Saisimme näin markkinoitua kootusti hakusanalla koko joulunajan kuoro-ohjelmistoa helposti löydettäväksi myös tuota kanavaa pitkin.

Kuinka toimitaan?

 • Lähetä viesti Kuorokeskuksen tuottaja Susanna Ihanukselle info(a)kuorokeskus.fi, jos haluatte tehdä oman joulutervehdysvideon. Tarkempia tietoja toimitetaan videoiden tekijöille.
 • Kuntakumppaneiden yhteisistä videoista antaa lisätietoja Kulttuuripääkaupunki 2026 hakuorganisaatiosta Sipriina Ritaranta, sipriina.ritaranta(a)tampere.fi
 • toimita mahdollisimman varhain kaikki joulunajan esiintymistiedot koottavaksi Joulukalenteriin, tietoja käytetään myös videotervehdysten yhteydessä päivän tarjonnasta muistuttamiseen

Made by Tremedia
X