Asukasyhteisön oma kuoro? VTS-kodit näyttävät mallia

Pirkanmaan kuorokeskus on yhteistyökumppanina VTS-kotien kanssa käynnistänyt uuden asukasyhteisökuoro-toiminnan Tampereella. VTS-kuoron ensimmäinen kokoontuminen järjestettiin maanantaina 11.11.2019 ja ennakkoilmoittautuneita oli huimat yli 40 henkilöä!

Kuoroidean taustalla on VTS-kotien Kristian Unkurin ajatus koota asukkaat yhteen tekemään jotain mielekästä ja monia kiinnostavaa toimintaa – eli miksipäs ei kuorolaulua! Tähtäimenä on saada kiinnostuneita kokoon ja kokeilla, syttyykö laulun ilo asukasyhteisöön. Ainakin ensimmäisen kerran perusteella näin kävi heti Petra Poutanen-Hurmeen vetämässä innostavassa kuorotuokiossa.

Petra Poutanen-Hurme

Kuorotoiminnan ensimmäisenä tavoitteena on esiintyminen VTS-kotien 50-vuotisjuhlassa maaliskuussa 2020 Tampereella.

Pirkanmaan kuorokeskus on ilolla yhteistyökumppani erilaisten yhteisöjen kuorohankkeissa, ota yhteyttä ja suunnitellaan teillekin oma kuoro!

VTS-kodit on Tampereen suurin vuokranantaja, joka omistaa n. 9000 asuntoa yli 170 kiinteistössä. Kiinteistöt sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.  VTS-kodit pyrkii parantamaan omalla toimialallaan tamperelaisten asumista. VTS-kodit vuokraa asuntoja yleishyödyllisessä tarkoituksessa ja omakustannusperiaatteella toimien mahdollisimman edullista vuokraa vastaan. www.vts.fi

Made by Tremedia
X