Nokian Työväen Mieskuoro

Nokian Työväen Mieskuoro on vuonna 1946 perustettu noin 30 laulajan aktiivinen kuoro. Kuoron taiteellinen toiminta koostuu säännöllisistä, kerran viikossa pidettävistä harjoituksista sekä konserteista. Nokialla ja usein myös muualla maassa pidettyjen konserttien lisäksi kuoro osallistuu aktiivisesti Suomen Työväen Musiikkiliiton järjestämiin kuorotapahtumiin. Kuoroa on nähty myös Tampereen Sävel-kuorotapahtumassa, Vaasan kuorofestivaaleilla ja Madetoja-mieskuorokilpailussa.

Ohjelmistossaan kuoro pyrkii mahdollisimman suureen monipuolisuuteen. Klassinen suomalainen mieskuoromusiikki sekä työväenlaulut muodostavat ohjelmiston kivijalan. Näiden lisäksi kuoro on esittänyt säännöllisesti myös viihde- ja popmusiikkia. Viimeisimpänä kevyenmusiikin projektina mainittakoon yhteistyössä Tampereen TY:n naiskuoron kanssa totetettu ”Minä suojelen sinua kaikelta” – konsertti, jossa kuultiin Ultra Bran ja Kaj Chydeniuksen laulujen lisäksi Pauli Hanhinimemen uusia sanoituksia ja Niko Ronimuksen sävellyksiä.

Kuoron taiteellisena johtajana toimii Kia Laitakari. Kuoron edessä näkyy säännöllisesti myös varalaulujohtaja Erkki Haaramo.

Yhteystiedot:
kmahonen@elisanet.fi
https://nokiantyovaenmieskuoro.yhdistysavain.fi
Puhelin: +358 400 649 935

X